top of page
Zoeken

De Covid-19 sneltest NU ook beschikbaar in Tilburg!

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020

Door de hoge vraag naar corona-testen kan het wachten op de uitslag van de testen tot wel 3-4 dagen duren. Daarom hebben wij in samenwerking met onze collega-ondernemers gezocht naar een oplossing, in de vorm van een sneltest, om het aantal ziekmeldingen (lees quarantaine) terug te dringen. Dit is namelijk de afgelopen weken nationaal sterk toegenomen met alle bijbehorende negatieve gevolgen van dien.


Een sneltest stelt ons in staat om razendsnel te testen of iemand het COVID-19 virus bij zich draagt. De test wordt gemakkelijk, snel en tegen een lage prijs aangeboden. Binnen 20 minuten heeft u de uitslag inclusief certificaat. De sneltesten kunnen ons helpen het coronavirus beter te bestrijden en het maatschappelijk en economisch verkeer beter op gang te houden.


Wij, de Verbo-Group, vinden het belangrijk dat deze testfaciliteit beschikbaar wordt voor iedereen en hebben daarom ons steentje bijgedragen door een veilige testruimte met parkeergelegenheid ter beschikking te stellen. Alle informatie kunt u hiervan vinden op https://coronasneltestcentrum.nl. Wij geloven erin dat iedereen hiervan kan en moet profiteren.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Verbo Logo (transparant).png
bottom of page