top of page
Zoeken

Verbo Group - een Toonaangevende Recyclingspecialist in de VloeistofverpakkingsindustrieAl jaren, zelfs decennia, staat onze planeet onder druk en dat is nog steeds zo. Het klimaat verandert en afval is een belangrijk wereldwijd probleem. Duurzame oplossingen en innovatie in afvalbeheer worden steeds belangrijker.


Met professionele expertise in afvalmanagement sinds 1997. De Verbo Groep zamelt afval in, verwerkt het en recyclet het.


Een wereldwijde specialisatie in het ontzorgen van afval en afvalstromen. Met wereldwijde partners, middelen en faciliteiten richt de Verbo Group zich op afvalminimalisatie en nog belangrijker op afvalpreventie.


Jaarlijks worden duizenden vrachtwagenladingen verwerkt. Bijzondere afvalsoorten, waaronder papier en plastic, krijgen een nieuwe bestemming. In gelamineerde rollen, deksels, granulaten en papier. De Verbo Group groeit uit tot een toonaangevende recyclingspecialist in de vloeistofverpakkingsindustrie.


En samen, als bedrijf, als groep, als maatschappij. Samen, als industrie. We kunnen meer dan zaken doen alleen. We kunnen opereren met een missie. Een missie die nul papierafval heet.


Met verschillende producten en toch hetzelfde doel. De wereld heeft ons nodig om samen te werken en het beste te doen wat we kunnen. Honderden partners, tientallen landen, vier bedrijven, één groep.


Wij zijn de Verbo Group
138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Verbo Logo (transparant).png
bottom of page